Ruokaravintolat ovat todistetusti matalan riskin paikkoja epidemian suhteen. Vaikka olemme mallikelpoisesti huolehtineet määräysten mukaisesti jopa ylikorostetusti käsihygieniasta, turvaväleistä, ravintolatilojen siisteydestä ym. asiakaturvallisuudesta, niin valtiovallan alaamme koskevat täysin järjenvastaiset rajoitustoimet pakottavat myös meidät reagoimaan nyt haastavaan tilanteeseen.

Cantina palvelee asiakkaitaan toistaiseksi vain perjantaista sunnuntaihin seuraavasti:


Pe 11.00 - 18.00
La 12.00 - 18.00
Su 12.00 - 18.00

Palvelemme perjantaisin edullisten lounasannosten sekä raaste/salaattipöydän kera klo 11.00 - 14.00. Lounaalla myös vesi, mehu kahvi/ tee. Ala carte klo 14.00 - 18.00. Lauantaina ja sunnuntaina ala carte.

(keittiö sulkeutuu kaikkina kolmena päivänä klo 17.30)

Lounasannoksiin TÄSTÄ LINKISTÄ


Arvoisa asiakkaamme

Ravintolarajoitusten kiristyvät Pirkanmaalla Joulun ja Uudenvuoden välipäivinä. Cantinassa toimitaan saamamme ohjeistuksen mukaan seuraavasti:

- iltaisin käytössä ollut Koronapassi joutuu toistaiseksi tauolle.  
- anniskelu tulee lopettaa klo 17 ja ravintola sulkea klo 18.
- sisätiloissa voi olla käytössä enintään 75 % asiakaspaikoista.
-  ravintolan sisätiloissa asiakkaalla on oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa Cantinaan!


Cantinassa toteutetaan erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, Pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana! Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi 2h. Lisää TÄSTÄ LINKISTÄ


Saunaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Tilaisuuden peruuttaminen TÄSTÄ LINKISTÄArtesani pizzat talvitauolla. Pizzalistaan TÄSTÄ LINKISTÄ
Tule ja testaa! Cantinan kestosuosikit, Pepper steak ja Carlig Bull 200g naudan sisäfileepihvi sekä 180g ohut naudan ulkofileestä tehty lehtipihvi!