CANTINAN BURGER- JA BURRITTO VIIKOT 24.9. ALKAEN!



Cantinan burger- ja ja burrittoviikot startattiin tiistaina 24.9. mahtavien maistuvien uutuuksien kera!

BURGERS
Kaikkiin burgereihin kuuluu maalaisranskalaiset sekä valitsemasi dippi

Bluecheese Mexicana  17,90€
Brioche sämpylä, 180g Black Angus pihvi, blue cheese, pekoni, guacamole, sipulihilloke, jalapenoja, cheddarjuustoa, salaattia sekä salsakastiketta.

Black Angus Mozzarella  18,00€
Brioch -sämpylä, 180g Black Angus pihvi, tomaattia, mozzarellaa, punasipulia, salaattia, chili-bbq kastiketta sekä suolakurkkua.

Asian Pulled Pork 17,90€
Brioche sämpylä, nyhtöpossua, vuohenjuustoa, tomaattia, punasipulia, coleslaw -salaattia, Asian bbq kastiketta ja Tomyamia.

Chorizo Fiesta  17,90€
Brioche sämpylä, 180g Black Angus pihvi, cheddarjuustoa, paahdettua chorizoa, paistettu kananmuna, punasipulia, tulista Siracha -kastiketta, aiolia ja ranch -kastiketta

BURRITOS

Kana-vuohenjuusto burrito  16,90€
Salaattitäytteinen vehnätortilla, jonka sisällä ranskankermaa, sipulipaprikapaistosta, kanaa, vuohenjuustoa ja paholaisen hilloa. Päälle on sivelty fiestan salsaa ja cheddarjuustokastiketta jalapenojen kera. Lisänä maalaisranskalaiset, salaatti ja valitsemasi dippi.

Asian Pulled Pork burrito  16,50€
Coleslaw -täytteinen vehnätortilla, jonka sisällä ranskankermaa ja tomyamia, sipulipapripaistosta, nyhtöpossua ja Asian bbq -kastiketta. Päälle on sivelty fiestan salsaa ja cheddarjuustokastiketta jalapenojen kera. Lisänä maalaisranskalaiset, salaatti ja valitsemasi dippi.

Uutuustuotteet tarjolla arkisin klo 15.00 alkaen sekä koko viikonlopun ajan! Tervetuloa herkuttelemaan!

Cantina Fiesta Orivesi, Keskutie 40, 35300 Orivesi, puh. 044 981 0077 www.cantinafiesta.fi