Kokousta ja juhlaa!

Cantinassa toteutetaan erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Cantinan viihtyisä 32 asiakaspaikkainen kabinetti sopii hyvin firmojen virkistysiltoihin, kaveriporukan illanviettoon, pikkujouluihin kuin kokouksiinkin! Meiltä löytyy nyt myös valoisat ja mukavat tilat vähän isompiin tilaisuuksiin, 2.krs salissa on istumapaikkoja 60 hengelle.

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina. Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Tilaisuuden peruuttamisesta alle 5 vrk ennen tapahtumaa veloitamme 25% varauksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu alle 48 tuntia ennen tapahtumaa, veloitamme 50% sovitusta hinnasta. 

Erityispäivien (mm. Äitienpäivä, Isänpäivä, Joululounas, Vappubrunssi peruuttamattomista pöytävarauksista veloitamme 50% menun hinnasta varauksen henkilömäärän mukaan.

SAuna ja takkakabinetti

Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi 2h.

Hyvä tietää saunatilasta:

 • takkahuoneessa tilaa max. 15 henkilölle
 • vilvoitteluterassi
 • omat pyyhkeet mukaan

Virvokkeet saunalle tilauksen mukaisesti. Ruokailu ja muu illanvietto onnistuu joko kabineteissamme tai ravintolasalissa.

Aukioloaikojemme ulkopuolisesta ajasta veloitamme tarjoilujen lisäksi 30€/h, sopimuksen mukaan, kysy tarjous, niin sovitaan palvelut kohdalleen.

ALAKERRAN KABINETTI n. 30 hlö:
– Kabinetti vuokra ilman tarjoilua 35€ / 2h
– Kabinetin vuokra tarjoiluilla 25€ / 2h
– Lisäksi tarjoilut

YLÄKERRAN KABINETTI n. 50-60 hlö:
– Kabinetti vuokra ilman tarjoilua 45€ / 2h
– Kabinetin vuokra tarjoilulla 25€ / 2h
– Lisäksi tarjoilut vähintään 50€ edestä.

 • Kahvi / tee, korvapuusti  a 7,90/ hlö
 • Kahvi / tee, gluteeniton pulla 9,50/ hlö
 • Kahvi / tee, suolainen tai makea piirakka a 8,90/ hlö
 • Kahvi/tee, lämminleipä sis salaatin 14,90/ hlö
    
 • Muut tarjoilut ennakko tilauksen mukaisesti tai
   a´la carte listalta.


Kysy kokouspaketti tarjousta!