Cantina palvelee syyskuun lopun seuraavasti:

Ke-to    16.00 - 21.00

Pe         14.00 - 21.00
La         12.00 - 21.00
Su         12.00 - 19.00

(Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolaa)


Heinäkuun 7. päivänä julkaistulla Cantinan kesän ala carte listalla on vanhojen hyväksi todettujen annosten lisäksi maistuvia uutuuksia. Listan uutuuksista mainittakoon mm. alkupala mini kasviskevätkääryleet (L), burgereista Chevre, uudet maukkaat soft tacot, pihviosastolta possun lehtivihvi (L,) sekä maukkaat kesäiset uunipeunat (L,G). Tervetuloa viihtymään uusien makujen ja Sinebrychoffin virvokkeiden pariin viilennettyyn ravintolasaliimme tai puutarhamaiselle kesäterassille!Pizzan ystäville ilouutisena, uudistimme pizza -listan, hapanjuureen leivottu pizza Mexicana nyt Cantinassa perjantaisin klo 16.00 alkaen koko viikonlopun ajan! Listaan TÄSTÄ

*

Yritys- ja yksityistilaisuus Cantinassa! Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Cantinassa toteutetaan erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, Pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina. Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Yhteydenotot: puh. 044 981 0077 tai s-postilla [email protected]

Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi 2h. Lisää TÄSTÄ

Saunaan TÄSTÄ
Tilaisuuden peruuttaminen TÄSTÄ


Tule ja testaa! Cantinan kestosuosikit, naudan ulkofileestä tehdyt Pepper steak, Carlig Bull sekä ohut lehtipihvi, jonka saa myös täytettynä!