Cantinan lounas 31.5. - 2.6.

Kotiruoka buffetlounas arkisin klo 11.00 - 14.00. Muista myös Cantinan herkulliset lounasannokset! Kaikkiin lounasruokiin kuuluu raikas salaattipöytä, tuore paistettu leipä ja levitteet, ruokajuoma, kahvi / tee ja jälkiruoka.

Aikuiset           12,00€
Eläkeläiset      11,00€
Lapset 6-11v    7,90€
Lapset alle 6v  5,90€

Maanantai
suljettu

Tiistai
suljettu

Keskiviikko
Broilerin filee, basilika-tomaattikastike (L,G)
Pasta bolognese (L)
Riisi (M,G)
Kasvikset (M,G)

Torstai
Porsaanleike (L), kylmä limekastike (L,G)
Chili Con Pollo riisillä (L,G)
Perunamuusi (L,G)
Uunikasvikset (M,G)

Perjantai
Lindströmin pihvit (L,G)
Kasvislasagne (L)
Kermaperunat (L,G)
Grillikasvikset (M,G)

Muutokset listaan mahdollisia.

Lounasannoksiin TÄSTÄ
 

Pizzan ystäville ilouutisena, napolilaistyyylisten hapanjuureen leivottujen pizzojen lisäksi tarjolla jälleen myös ohutpohjaisia Mexican pizzoja perjantaina klo 16.00 alkaen sekä koko viikonlopun ajan! Pizzalistaan TÄSTÄ


*

Maaliskuun 1. päivänä julkaistu Cantinan uusi ala carte lista on saanut mukavan startin ja uudet annokset sekä vanhojen hyväksi todettujen annosten hienosäätö on saanut herkullisen positiivista palautetta!

Listan uutuuksista mainittakoon mm. alkupala paneroidut kukkakaaliwingsit (L), burgereista chicken aura burger (L), maukkaat soft tacot sekä pihviosastolta bluecheese steak (L,G) ja bacon-onion steak (L,G). Tervetuloa viihtymään uusien makujen ja Sinebrychoffin virvokkeiden pariin!Yritys- ja yksityistilaisuus Cantinassa! Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!


Cantinassa toteutetaan erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, Pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina. Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Yhteydenotot: puh. 044 981 0077 tai s-postilla [email protected]

Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi 2h. Lisää TÄSTÄ

Saunaan TÄSTÄ
Tilaisuuden peruuttaminen TÄSTÄ


Palvelemme toukokuussa asiakkaitamme seuraavasti:
Ma               suljettu
Ti                 suljettu
Ke - to      11.00 - 20.00
Pe            11.00 - 21.00
La            12.00 - 21.00
Su            13.00 - 19.00

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolaa.

Tule ja testaa! Cantinan kestosuosikit, Pepper steak ja Carlig Bull naudan sisäfileepihvi sekä ohut naudan ulkofileestä tehty lehtipihvi, jonka saa myös täytettynä!