Tule ja testaa, vaikka heti! Cantinan kestosuosikit, Pepper steak 200g naudan sisäfileepihvi sekä 180g ohut naudan ulkofileestä tehty lehtipihvi! Ala carte listan antimet koko viikonlopun ajan! 😍Palvelemme viikonloppuna:

La klo 12.00-21.00 (keittiö 20.30)
Su klo 13.00-19.00 (keittiö 18.30).


Cantinan lounas 24.2. - 26.2.

Kotiruoka buffetlounas arkisin klo 11.00 - 14.00. Muista myös Cantinan herkulliset lounasannokset. Kaikkiin lounasruokiin kuuluu salaattipöytä, leivät, ruokajuoma, kahvi/tee ja jälkiruoka..Aikuiset 10,00€
Eläkeläiset 8,90€
Lapset 7-11v 7,00€
Lapset 3-6v 1e / ikävuosi


Maanantai
Suljettu

Tiistai
Suljettu

Keskiviikko
Liharuukku (L,G)
Paneroitu kalaleike (M,L)

Torstai
Cantinan pyttipannu (L,G)
Hedelmäinen chili-broileri (L,G)

Perjantai
Tex-mex jauhelihapuikulat (L,G)
Possunleikkeet -pekonipedillä (L,G)

Muutokset listaan mahdollisia.


Ei mikään normaali pizza... haluamme tehdä sen toisin... leivomme jälleen suuren suosion saanutta CASA PIZZA MEXICANAA lauantaina 27.2. klo 12.00 alkaen. Pizzalistaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Kokoontumisrajoitukset eivät koske ravintoloiden normaalia toimintaa
Lue asiakastiedote TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Cantinassa tapahtuu - Illanvietot turvallisesti meillä!Cantinan tiloissa - kokoukset, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja illanvietot onnistuu turvallisesti meillä! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Cantinan viihtyisä 32 asiakaspaikkainen kabinetti sopii hyvin firmojen virkistysiltoihin, kaveriporukan  illanviettoon, pikkujouluihin kuin kokouksiinkin!

Meiltä löytyy nyt myös valoisat ja mukavat tilat vähän isompiin tilaisuuksiin, 2.krs salissa on istumapaikkoja 60 hengelle. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina - mietitään yhdessä sopivat tarjoilut. Kysy tarjousta!

Emme peri kabinetista tarjoilujen lisäksi erillistä vuokraa normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Aukioloaikojemme ulkopuolisesta ajasta veloitamme 30€/h, sopimuksen mukaan, kysy tarjous niin sovitaan palvelut kohdalleen.

Asiakaspaikoista on tällä hetkellä käytössä määräysten mukaiset 75%.

Kokouspaketit TÄSTÄ LINKISTÄ

Makumatkalle Cantinan ala cartelistan herkullisten antimien pariin TÄSTÄ LINKISTÄ

Pöytävaraukset vain puhelimella 044 981 0077. Kabinetti ja koukoustilatiedustelut myös s-postilla orivesi@cantinafiesta.fi

Asiakastiedote


Hienoa, että voimme jälleen palvella teitä. Turvataksemme kaikkien osapuolten terveyttä ja asiakasturvallisuutta, ohessa muutama ohje, joita toivomme teidän noudattavan.

- ethän saavu asiakkaaksi sairaana, edes noutamaan ruokaa

-pesethän kätesi saapuessasi ravintolaan

- käsidesiä löytyy, suosittelemme sen käyttöä

- ethän mene edellisen asiakkaan jäljiltä olevaan pöytään, jotta henkilökunta ehtii siivota ja desinfioida sen

Toteutamme tiloissamme tehostettua hygieniaa ja muita turvallista asiointia edistäviä toimia. Turvaamme näin asiakkaiden sekä henkilökunnan terveyttä.

Erittäin tärkeää on edelleen, että näissä vallitsevissa poikkeusoloissa tulet asioimaan vain terveenä.

Tervetuloa viihtymään Cantinan rentoon tunnelmaan!