Cantinan tiloissa - Pikkujoulut, kokoukset, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja illanvietot onnistuu turvallisesti meillä! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana! Asiakaspaikoista on tällä hetkellä käytössä määräysten mukaiset 75%.


Cantinan viihtyisä 32 asiakaspaikkainen kabinetti sopii hyvin firmojen virkistysiltoihin, kaveriporukan illanviettoon, pikkujouluihin kuin kokouksiinkin!
Meiltä löytyy nyt myös valoisat ja mukavat tilat vähän isompiin tilaisuuksiin, 2.krs salissa on istumapaikkoja 60 hengelle. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina - mietitään yhdessä sopivat tarjoilut. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Suosittelemme tekemään myös pöytävaraukset ajoissa pikkujouluaikaa koskien.

Emme peri kabinetista tarjoilujen lisäksi erillistä vuokraa normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi vuokrausaika 2h.

Aukioloaikojemme ulkopuolisesta ajasta veloitamme tarjoilujen lisäksi 30€/h, sopimuksen mukaan, kysy tarjous niin sovitaan palvelut kohdalleen.

Cantina Fiesta Orivesi, Keskustie 40, 35300 Orivesi, puh. 044 981 0077