Cantinassa toteutetaan erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia isommillekin ryhmille avaimet käteen periaatteella. mm. syntymäpäivät, häät, yritystilaisuudet, kokoukset, Pikkujoulut, perhejuhlat tai muuten vaan kaveriporukan illanistujaiset! Ravintolasali sekä kaksi kabinettia mahdollistavat sen, että pystymme sijoittamaan ryhmiä turvallisesti eri puolille saleja ruuhkaisenakin aikana!

Cantinan viihtyisä 32 asiakaspaikkainen kabinetti sopii hyvin firmojen virkistysiltoihin, kaveriporukan illanviettoon, pikkujouluihin kuin kokouksiinkin!
Meiltä löytyy nyt myös valoisat ja mukavat tilat vähän isompiin tilaisuuksiin, 2.krs salissa on istumapaikkoja 60 hengelle.

Saat meiltä juhliisi ruoat, tarjoilun, myös mahdollisen esiintyjän tai koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen yhdessä paketissa. Tarjoilut hoituvat perinteisellä pitopöydällä, trendikkäällä buffalla tai annoksina. Toteutamme ja suunnittelemme myös asiakkaan mieltymysten mukaiset menut ja kokonaisuudet mahdollisuuksien mukaan. Kysy tarjousta, me räätälöimme tilaisuuden Sinun toiveidesi mukaisesti!

Tilaisuuden peruuttamisesta alle 5 vrk ennen tapahtumaa veloitamme 25% varauksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu alle 48 tuntia ennen tapahtumaa, veloitamme 50% sovitusta hinnasta.

Erityispäivien (mm. Äitienpäivä, Isänpäivä, Joululounas, Vappubrunssi peruuttamattomista pöytävarauksista veloitamme 50% menun hinnasta varauksen henkilömäärän mukaan.

Meiltä löytyy myös saunatilat, joita voi vuokrata hintaan 40€/h, minimi vuokrausaika 2h.

Cantina Fiesta Orivesi, Keskustie 40, 35300 Orivesi, puh. 044 981 0077 / [email protected]